Fynboens Træservice
& Anlæg

- Alt i Træfældning, Beskæring og Anlæg

Fynboens Træservice

Fynboens Træservice & Anlæg

- Alt i Træfældning, Beskæring og Anlæg

Have og anlæg

Hvis de gamle fliser er begyndt at ligge med lunker eller bare er blevet kedelige at se på, og man derfor ønsker at give haven eller indkørslen et nyt ”look”, er der flere ting man skal tænke på. 

Fynboens Træservice

Det er vigtigt, at man har gjort sig nogle tanker om i hvilken retning man gerne vil gå i forhold til materialer; om det skal være natursten eller betonvarer. Det kan selvfølgelig også være en blanding af begge dele.

Skal der være bede i den nye belægning eller lys så skal man huske at tage højde for dette inden belægningen bliver lagt. Det er ærgerligt, at skulle lave ændringer i en nylagt belægning.

p
Græsplænen

Hvis græsplænen er begyndt et være lidt kedelig og godt kunne bruge nyt liv, så er der meget man kan gøre for sin plæne. Om foråret er det en god idé, at plænen bliver tromlet og luftet. Men det er ikke altid, at det er nok. Det kan også være nødvendigt at omlægge plænen enten med rullegræs eller på traditionel vis med frø.

p
Hækken

Hækken lever ikke for evigt. De fleste hække tåler at man beskærer dem hårdt tilbage for at de kan blive fornyet nedefra. Dette vil give en ny og flot hæk hurtigt uden, at man skal plante en ny. Men det kan også være, at der var mange andre planter i hækken end dem der skal være og så er den eneste rigtige løsning at plante en ny.

Har man en hæk der trænger til en ordentligt omgang med saksen eller bare en klipning har jeg det rette udstyr til at løse opgaven og jeg rydder gerne op og bortskaffer affaldet.

p
Gravearbejde

Skal man have nedgravet nye kabler, ud skiftet de gamle, fundet en rørskade ”kloak”, gravet for vandbrud, gravet fundamenter op, gravet ud for nye fundamenter, gravet buske eller træer op står jeg naturligvis til rådighed.

© Fynboens Træservice & Anlæg 2018 • Udviklet af Kortermann-IT - 70 300 330