Fynboens Træservice
& Anlæg

- Alt i Træfældning, Beskæring og Anlæg

Fynboens Træservice

Fynboens Træservice & Anlæg

- Alt i Træfældning, Beskæring og Anlæg

Træfældning efter storm

Skader efter storm

Voldsomme storme kan forårsage alvorlig skade på træer, hvilket ofte resulterer i behovet for øjeblikkelig træfældning.

Vi forstår presset og farerne ved at have et beskadiget eller væltet træ på din ejendom, derfor tilbyder vi hurtig og effektiv træfældning ved stormskade.

Anlæg i natursten og opbygning af stensætning

Det rette udstyr

Vi er udstyret til at håndtere nødsituationer og kan reagere hurtigt for at hjælpe dig med at sikre din ejendom og omgivelserne. Vi har stor erfaring i sikkert at fjerne beskadigede, knækkede eller væltede træer for at forhindre yderligere skade.

Det er vigtigt at bemærke, at træer beskadiget af storme kan være særligt farlige at fjerne på grund af uforudsigelige tryk og belastning på træet. Dette arbejde bør altid udføres af uddannede professionelle. Vi har vi den nødvendige erfaring og udstyr til sikkert at håndtere stormskade træfældning.

Hvis du har brug for hjælp efter en storm, kan vi hjælpe med hurtig, pålidelig og sikker service. Kontakt os straks, hvis du har brug for nødhjælp.

Kontakt mig på Mobil: 23 61 83 86 – email: info@fynboens-traeservice.dk

Nødtræfældning

Ud over træfældning ved stormskade tilbyder vi også nødtræfældning til enhver tid. Hvis dit træ er blevet skadet, dødt, eller udgør en sikkerhedsrisiko, står vi klar til at hjælpe dig med en sikker og hurtig løsning. Vi ved, at uforudsete hændelser kan opstå når som helst, og vi er her for at sikre, at disse situationer håndteres med den størst mulige omhu og professionalisme.

Vurdering af træer efter stormskade

Efter en storm er det vigtigt at få vurderet tilstanden af dine træer. Selvom et træ umiddelbart kan se uskadt ud, kan stormen have forårsaget skader, der gør træet usikkert. Vi har erfaring til at vurdere tilstanden af dine træer og anbefale passende tiltag – hvad enten det drejer sig om beskæring for at fjerne beskadigede grene, eller fuld træfældning, hvis træet udgør en risiko.

Sikkerhed Først

Træfældning, især efter storme, kan være farligt arbejde. Derfor prioriterer vi sikkerhed højt i alt hvad vi gør. Vi følger strenge retningslinjer for sikkerhed, og bruger det bedste udstyr for at sørge for, at alt arbejde med træfældning udføres sikkert og effektivt. Vi har fuld forsikring, så du kan føle dig tryg i vores hænder.

Hvis du har brug for at få fældet træer efter storm, nødtræfældning, eller en vurdering af dine træers tilstand efter en storm, er vi klar til at hjælpe. Kontakt os for at få mere information og planlægge en hurtig udbedring af stormskadede træer og buske.

Kontakt mig

Fortæl mig hvad du vil have lavet, og få et uforpligtende tilbud. Ofte skal jeg se området inden jeg kan give en pris på projektet. Er det større projekter skal vi planlægge det i god til.

Kontakt mig på Mobil: 23 61 83 86 – email: info@fynboens-traeservice.dk

Ofte stillede spørgsmål om Træfældning

Hvornår er det bedste tidspunkt at fælde et træ?

Det kan være bedst at fælde et træ i dets sovende fase, typisk i det sene vinter eller tidlige forår. Dog kan nødsituationer kræve træfældning på ethvert tidspunkt af året.

Kan jeg fælde et træ selv?

Træfældning kan være meget farligt, især hvis det ikke udføres korrekt. Vi anbefaler altid at bruge professionelle træfældningstjenester, især for større træer og træer tæt på bygninger eller elektriske ledninger

Hvad er inkluderet i jeres træfældningstjeneste?

Vores træfældningstjeneste inkluderer evaluering, planlægning, selve træfældningen, deling og fjernelse af træet, og oprydning efterfølgende. Stubfræsning er også tilgængelig efter anmodning.

Hvad sker der med træet efter det er blevet fældet?

Vi skærer træet i mindre stykker og fjerner det fra din ejendom. Hvis du ønsker, kan vi også lade brændbart træmateriale eller flis tilbage for din brug.

Hvad er stubfræsning?

Stubfræsning er processen med at fjerne en træstub efter at træet er blevet fældet. Vi bruger en maskine kaldet en stubfræser til at fræse stubben ned under jordniveau.

Hvordan prissætter I træfældning?

Vores priser er baseret på flere faktorer, herunder træets størrelse, placering, art, og den tid og det udstyr, der er nødvendigt for at fælde det sikkert. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med prisoverslag.

Hvad hvis mit træ er blevet beskadiget i en storm?

Vi tilbyder nødtræfældning og stormskade træfældning. Hvis dit træ er blevet beskadiget i en storm og udgør en sikkerhedsrisiko, kan vi hjælpe med at fjerne det sikkert og hurtigt.

Er jeres virksomhed forsikret?

Ja, vi er fuldt forsikrede. Dette beskytter både os og vores kunder i tilfælde af ulykker eller skader.

© Fynboens Træservice & Anlæg 2023 | Webmaster: Bredahl & Co