Fynboens Træservice
& Anlæg

- Alt i Træfældning, Beskæring og Anlæg

Fynboens Træservice

Fynboens Træservice & Anlæg

- Alt i Træfældning, Beskæring og Anlæg

Stubfræsning på Fyn

Fynboens Træservice tilbyder stubfræsning med egne maskiner.

Ring for et uforpligtende tilbud på 23 61 83 86

Når vi fælder træer, vil stubfræsning ofte være en normal del af opgaven, hvor stubbe bliver raspet til spåner, der kan bruges som flis i havens blomsterbede.

Hvis du har stubbe i haven, du gerne vil have fjernet, kan du få et uforpligtende tilbud på stubfræsning.

Stubfræsning

Pris på stubfræsning

Prisen på stubfræsning afhænger af flere ting. Hvis stubben er høj, skæres den først ned, inden stubben fræses ned. Størrelsen i diameter har også betydning for hvor lang tid det tager.

Det kan bedst betale sig at få ordnet alle stubbe på en gang, da der også skal indregnes tid til at læsse bilen med materialer, samt transport hjem til dig.

Prisen på stubfræsning starter ved 500, pr. stub, men det afhænger af situationen, så ring og få et tilbud på stubfræsning.

Professionel og effektiv stubfræsning

Vi har mange års erfaring inden for stubfræsning på Fyn, og da vi har vores egen stubfræser, sikrer det dig et professionelt resultat, hvor området der er stubfræset bagefter kan bruges til hvad du vil. Skal der anlægges fliser, anbefaler vi dog at rødderne graves op først.

Ud over stubfræsning efter fældning af træer, kan vi også stubfræse efter nedtagning af hæk eller bambus.

Hvis du har nogle spørgsmål til stubfræsning, eller ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på

Hvad er stubfræsning?

Ved stubfræsning anvendes en stubfræser, der er på størrelse med en mindre havetraktor. Den rasper stub og nærmeste rødder til flis i en dybde af ca. 30-40 cm. Vi bruger en professionel stubfræser, der er beregnet til opgaven, og betjenes af personale der har mange års erfaring med stubfræsning.

Hullet skal efterfyldes med jord, mens flis kan samles og bruges andre steder i haven som dække.

Hvorfor vælge stubfræseren?

Der findes flere løsninger til at fjerne en stub. Du kan grave den op, eller få en lastbil med grab til at flå den op med rod.

Fordelen ved en stubfræser er:

  • Det er en hurtig, nem og billig løsning
  • Der arbejdes på et begrænset område
  • Den kan bruges stort set alle vegne, kræver ikke meget plads
  • Den træflis der bliver lavet fra stubfræsningen kan bruges i bede og under buske eller hæk
  • Der kan plantes straks efter der er stubfræset og efterfyldt med jord

Hvad er forskellen på stubfræsning og rodfræsning?

Med en stubfræsning er det kun lige stubben og de nærmeste rødder der fræses, så området kan bruges til bed eller græsplæne efterfølgende. Hvis der skal lægges fliser eller andet der kræver stabilt underlag, bør rødderne graves op, eller der kan rodfræses, hvor rødderne også bliver raspet i et område omkring stubben.

Hvad er en stubfræser?

En stubfræser er en maskine, der kan raspe stubbe til flis. De findes i mange forskellige varianter, men grundlæggende virker de alle på samme måde. Stubfræseren er ikke en særlig stor maskine, så den kan komme rundt i haven uden at ødelægge andet end stubben, og er ca. på størrelse med en mindre havetraktor. Stubfræseren fungerer ved at store savklinger drejer rundt, og rasper stubben lidt ad gangen.

© Fynboens Træservice & Anlæg 2023 | Webmaster: Bredahl & Co